Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да отправи сериозни

...
</TD
>Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да отправи сериозни
Коментари Харесай

Гражданин с безмилостно писмо до управляващите на Пловдив: Дължите отговор на всички ни!

Пловдивчанин се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg , с цел да насочи съществени въпроси, които касаят най-много регион Южен " и засегнатите от ремонтите там хора. 

До кмета на регион " Южен "! Г-н Кмете, прочетох писмото -. А какво ще кажете благи, пострадали поданици на нови и остарели жилища по бул. " Александър Стамболийски "?

Нима е редно разминаването със съседите да става не с привет, а с въпроса " Имаме ли вода? " " Имаме ли ток? " В кой век живеем - да не можеш да ползваш печка, котлон, баня, тоалетна, да не приказваме за лукса да си измиеш съдове.... Ами майките с дребни деца - по какъв начин се оправят с целодневните неналичия на вода? А пенсионерите, които са целодневно у дома, могат ли да си подготвят най-малко една чорба /да не приказваме за измиване/.

Срамота е, господа ръководещи, на регион " Южен "! Когато с страдания заделихте пари за всички тези поправки и определихте период - до края на месец март, планирахте ли всички тези неволи на живущите в региона, да не приказваме за обезщетения? Така ли ще продължава до края на март, макар че сме наясно какъв брой тъкмо се извършват периодите.

Или може би би трябвало да помислите за водоноски, раздаващи вода в региона? Най-сигурният метод е ресурси с вода в кофи, бутилки и други. Потърсихте ли сметка - даже пояснение от ВиК за какво без предизвестия стопират съвсем през ден целодневно водата?

Дължите отговор на всички безмълвни, безропотни данъкоплатци, от които и вие живеете - т.е. получавате заплати без да ви е грижа по какъв начин живеят хората при тези условия? Искрено се надявам, че кметът на регион " Южен " или различен виновен държавен чиновник ще прочете това послание и.... може би ще вземете някакво решение. Сега (бел. ред. - 12 януари) е 19:07 ч. и вода на бул.Александър Стамболийски няма от 09.45 часа. Какво бихте споделили - ами вечерята?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР